Carpe that fucking diem : en fyll-i-bok om mina första år som förälder

Carpe that fucking diem : en fyll-i-bok om mina första år som förälder

Boken är gjord för att planera innan du får barn och sedan för att hitta dig själv igen mitt i allt det nya. Boken täcker in allt från den sanna bilden av första tiden hemma med barnet, till att hjälpa dig blicka framåt och få fatt på dina drömmar.  Du får chansen att reflektera, dokumentera och hitta oupptäckta eller gamla delar av dig själv under rubriker som: ”Mitt förlossningsbrev”, ”Mina sanningar”, ”Saker mitt barn säger”, ”Råd jag fått men inte bett om”, ”Tillväxtlogg och energikurva” och mycket mer. I boken dyker också små uppdrag och övningar upp som kan få tiden hemma att bli lite mer spännande. Boken är rikt illustrerad och fylld med realistiska visdomsord om ditt liv just nu.  En perfekt present till en vän eller släkting för att förbereda dem på vad det innebär att vara förälder.   Maria Eng är filmregissör och manusförfattare med återuppväckta författardrömmar. Hon är mamma till två barn och gillar yoga, böcker och oväntade kreativa möten. Du hittar mer om henne på www.studiovira.se  Sofia Brolin är illustratör, formgivare och bloggare med stor kärlek till djuren och naturen. Hon gillar enkelhet, grönsaker, färgglada klänningar och goda samtal. Du hittar mer om henne på www.hildaofsweden.se 

Läs mer om Carpe that fucking diem : en fyll-i-bok om mina första år som förälder

Carpe that fucking diem : en fyll-i-bok om mina första år som förälder

Humor & Presentböcker

Hitta Carpe that fucking diem : en fyll-i-bok om mina första år som förälder även hos:
Rulla till toppen