Av stjärnstoft är vi komna

Av stjärnstoft är vi komna

Hur stoppar man en naturkraft så brutal att den inte bara hotar jorden utan allt liv i hela universum? Inte ens jag det artonåriga underbarnet Veronica Harrington kan svara på det. Däremot vet jag att år 2179 kan bli det sista i mänsklighetens historia. Våldsamma stormar skakar Mars med förödande konsekvenser även på jorden. Hela solsystemet drabbas av oförklarliga naturkatastrofer. Inte oförklarliga för mig och mitt team men för resten av världen och när California Space Centers vidriga direktör vägrar ta hotet på allvar tvingas vi kämpa mot både honom och klockan.      Dessutom smyger sig den årliga höstbalen allt närmare men jag vill inte gå dit. Hur ska jag kunna glädjas när världen rasar samman både bokstavligen och för mig känslomässigt. Min pojkvän har ju bara ögon för en annan tjej. En före detta supermodell från Mars. Av stjärnstoft är vi komna är en direkt fortsättning på Universums mörka hemlighet. En berättelse om vänskap mod och gränslös kärlek. 

Läs mer om Av stjärnstoft är vi komna

Av stjärnstoft är vi komna

Barn & Ungdom

Hitta Av stjärnstoft är vi komna även hos:
Rulla till toppen