Alla mina hemligheter

Alla mina hemligheter

Alix, Ben, Zara och Dean träffas utanför sin gamla skola för att hålla pakten som de en gång slöt tillsammans. De ska öppna en minneslåda som de lämnade där när de var tretton år gamla. Men en person saknas – deras vän Millie, som nyligen har dött i en allvarlig sjukdom. När de öppnar lådan tumlar hemligheterna ut och gamla känslor stiger upp till ytan. För lesbiska Alix blir hemligheterna extra svåra att hantera. Vad kommer hennes vänner att tycka när de får reda på allt som hon har dolt? Och vad kommer de att få veta om Millie? Non Pratt började skriva redan som fjortonåring och fortsätter nu att berätta historier som hon själv ville läsa som ung. På ett äkta, hudlöst sätt skildrar hon tonårstidens osäkerhet, och bjuder samtidigt läsaren på en vindlande minnesresa genom de fem ungdomarnas liv.

Läs mer om Alla mina hemligheter

Alla mina hemligheter

Barn & Ungdom

Hitta Alla mina hemligheter även hos:
Rulla till toppen