Servering och dryckeskunskap : en handbok

Servering och dryckeskunskap : en handbok

Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten … Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt. I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk. Digital del Till boken hör en digital del där eleverna på samma gång kan läsa bokens texter och lyssna på dem (e-bok med text och ljud) eller lyssna på texten via mp3-filer. På så vis blir läromedlets innehåll lättillgängligt för alla. Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.

Läs mer om Servering och dryckeskunskap : en handbok

Servering och dryckeskunskap : en handbok

Sport & Fritid

Hitta Servering och dryckeskunskap : en handbok även hos:




Rulla till toppen