Zytomierska Katrin Sött Och Annat Gott! – De…

Zytomierska Katrin Sött Och Annat Gott! – De…
Zytomierska Katrin Sött Och Annat Gott! – De…
Beskrivning av Zytomierska Katrin Sött Och Annat Gott! – De…

Sött och annat gott! är en naturlig fortsättning på Katrins debutbok Dags att bli smal! där hon berättade om hur hon gick ner 35 kilo med hjälp av LCHF. Det Katrins läsare mest har efterfrågat är mer om bakning godsaker och inte minst vad man kan snaska på till Melodifestivalen när man valt LCHF som diet och livsstil.

Sött och annat gott! innehåller recept på allt från kanelbullar och prinsesstårta till pizza och ostknäck. De två gemensamma nämnarna är LCHF och supergott.

Katrins andra bok handlar även om hur man behåller sin målvikt när man väl nått den – hur man ska tänka träna och motivera sig själv för att inte falla tillbaka på ohälsosamma kolhydrater igen.

Sött och annat gott! är skriven i samma ton som Dags att bli smal!. Den är personlig kul och bra att ta till när helgens bakning ska planeras eller hälsomotivationen tryter.

Behåll din idealvikt och ät gott med Katrin!KATRIN ZYTOMIERSKA känd medieprofil medverkar regelbundet i radio och TV. Hon skriver också tidningskrönikor och är även ständigt aktuell som färgstark debattör och en av Sveriges mest lästa och prisbelönta bloggare. Katrin bokdebuterade i januari 2012 med Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt som direkt blev en bästsäljare.

Läs mer om Zytomierska Katrin Sött Och Annat Gott! – De…...


Sök bästa pris på Zytomierska Katrin Sött Och Annat Gott! – De… hos: