Wollin Malin Malin Från Skaftnäs

Wollin Malin Malin Från Skaftnäs
Wollin Malin Malin Från Skaftnäs
Beskrivning av Wollin Malin Malin Från Skaftnäs

I min första mustiga krönikesamling får ni veta allt om mig mitt liv och mina nära. I boken får du lära dig allt om hur du inte vårdar din relation hur man helst inte uppfostrar ungarna och varför du gör bäst i att inte vara ärlig mot din mor.
Vidare bjuder boken på avliden kyckling lussebulle på stranden hur man badar i en husbil vem som är en förbannad skitkommunpolitiker och dödliga samlag. Som en röd tråd genom boken förklarar jag min beundran min dyrkan till Kristina från Duvemåla kvinnornas kvinna. Urmödrarnas urmoder.
Den här boken är fylld av bestyr som Kristina aldrig hade lyxen att avnjuta. Men jag hoppas ändå att det finns något i mitt liv som Kristina hade kunnat le igenkännande åt. Kanske blev hon också galen på Karl-Oskar när han la sig först i sängen och inte brydde sig om att rätta till lakanet?
Malin Wollin

Sagt om boken:
Jag läser allt av Malin Wollin om sanningen ska fram. Om hon så skrev innehållsföreteckningar på schampoflaskor så hade jag läst och med stor sannorllikhet garvat. Jag är med andra ord ganska nöjd över att hennes krönikesamling nu kommit ut. Och mina höga förväntningar infrias. Wollins raska rappa stil ärbekant liskom de ämnen hon tar sig an. … Jag vet ingen som så träffsäkert kan beskriva det kaos som allt som oftast råder i en familj med flera barn. Eller så roligt!
Borås Tidning

Barn mat stress – och riktigt kul läsning!
Barometern

Läs mer om Wollin Malin Malin Från Skaftnäs...


Sök bästa pris på Wollin Malin Malin Från Skaftnäs hos: