Wiklund Eva Hon Som Ser

Wiklund Eva Hon Som Ser
Wiklund Eva Hon Som Ser
Beskrivning av Wiklund Eva Hon Som Ser

Hon som ser är den sanna historien om sierskan Anna-Lena Wikströms liv.

Ett kallt sovrum och en skräckslagen fyraåring. Det var så det började. Varför byns original så ofta sa att hon hade gåvan skulle hon förstå först långt senare. Då hade hon gett upp karriären som diakon och bestämt sig för att gå sin egen väg.

Det här är en ovanligt öppenhjärtig bok om hur krångligt dråpligt och annorlunda livet kan bli för den som har mediala förmågor. Det är också en feelgoodberättelse om en överraskande vanlig rolig och jordnära sierska och småbarnsmamma. Anna-Lena Vikström bjuder både på sig själv och på många tips för den som vill lära sig att följa sin intuition.

Anna-Lena Vikström har sina rötter i Hacksjö utan­för Vilhelmina. Hon är ut­bildad diakon och även utbildad i psykoterapi. Hon har skrivit flera böcker om healingformen reiki. Idag arbetar hon heltid som sierska med medial vägledning som kursarrangör och med att hitta försvunna saker.

Eva Wiklund är journalist och författare sedan många år. Idag jobbar hon med informationsfrågor i Värmland. Hon har tidigare skrivit böckerna Det finns ingen gräns om handikappsimmaren Anders Olsson samt Jag kommer sen om diskoteksbranden i Göteborg.

Läs mer om Wiklund Eva Hon Som Ser...


Sök bästa pris på Wiklund Eva Hon Som Ser hos: