
Kalaskul tårtor och andra roliga bakverk
Den här boken är till brädden fylld med underbara recept på godsaker. Alla är enkla resultaten häpnadsväckande och supergoda. Man ska dessutom kunna fixa ihop allt på nolltid.…
Läs mer...

Konsten att bygga en vinkällare
Konsten att bygga en vinkällare vänder sig till den som vill anlägga och inreda en egen vinkällare men erbjuder också många kloka råd och tips till den som…
Läs mer...

10 tekniker 100 recept
I den här boken lär stjärnkocken Nils Norén ut allt du behöver veta för att jobba som ett proffs i ditt eget kök. Här förklaras våra vanligaste matlagningstekniker…
Läs mer...

Gofika : med Jan Hedh & Olof Viktors café
Att fika är lika svenskt som Dalahästar dansen runt midsommarstången och surströmming - själva ordet är något som utländska besökare snabbt lär sig. Men det är ingen riktig…
Läs mer...

Ägg : recept & teknik
"Tove Nilsson är säker både i sin matlagning och i sina fina matupplägg."Elle Mat & Vin "Ett måste för alla som älskar alla former av just ägg."Svenska Dagbladet…
Läs mer...

100% Ekologiskt : inspireras av Ekomat! : recept för den ekologiska skolrestaurangen och för hemmaköket
#SAKNAS!
Läs mer...

101 öl du måste dricka innan du dör
Älskar du öl? Då ska du slå till på denna utgåvaav Örjan Westerlunds storsäljare 101 öl du måste drickainnan du dör. Ett trettiotal nya ölsorter i en ny…
Läs mer...

Hirams bästa kokbok
Få matskribenter har betytt så mycket för så många som Märit Huldt eller Hiram som hon kallades. I 25 år bjöd hon Svenska Dagbladets läsare på sina enkla…
Läs mer...

Edin Dzemat
Lär känna Edin Dzemat fine dining-kock. Han är köksmästare och VD på Linnéa Art Restaurant han är medlem av Svenska Kocklandslaget han blev förärad utmärkelsen Årets Werner 2013.…
Läs mer...

Soppboken : härliga soppor för fest och vardag
I Soppboken hittar du soppor för alla smaker och måltider. Soppa kan tillagas med några få enkla eller många och mer påkostade ingredienser. De kan göras lätta som…
Läs mer...

Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi
Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad och kärleken till svenska råvaror är stark. Men för all del utländska influenser är alltid välkomna. Bara vi inte glömmer sillen…
Läs mer...

Sju sorters julkakor
I Sju sorters julkakor bakar Cecilia Vikbladh både alla de klassiska julkakorna och mer moderna varianter av våra favoriter. Hon har också hämtat inspiration från andra länder och…
Läs mer...

Mitt Balkan : mat och människor
Smaka på Balkan! Jovan Radomir känd för allmänheten från SVT bjuder på personliga favoriter och klassiker från en region med gedigen matkultur. Det är enkelt och gott Nema…
Läs mer...

Fjällmat : 84 recept på lätt och energirik mat som håller för en veckas vandring
Gör din egen mat till fjällvandringen Riktig fjällmat ska klara av att ligga i ryggsäcken i flera dagar den ska vara lätt att bära och inte ta för…
Läs mer...

Julfika
Det doftar jul! Det doftar pepparkakor saffran och lite choklad. Det doftar hembakat. Julfika är full av mer eller mindre klassiska recept från kök och församlingshemskök runtom i…
Läs mer...

Fiskkokboken
Att fisk är både nyttigt och gott vet du säkert redan den innehåller nyttiga fetter bland annat omega 3 och dessutom viktiga vitaminer och mineraler. Men visste du…
Läs mer...

Äppelfabriken : Mustning äppelsorter och recept
Äppelfabriken - Mustning äppelsorter och recept har utsetts till svensk vinnare i kategorin Bästa Fruktkokbok (Best Fruit Cookbook) i den prestigefyllda tävlingen The Gourmand Awards även kallad Kokboks-VM.…
Läs mer...

Tareq Taylor : klassiker
I boken bjuder Tareq på älskade husmanklassiker som kålpudding dillkött och gravad lax men han sträcker sig också utanför landets gränser och inkluderar klassiska rätter som fransk choucroute…
Läs mer...

101 Smoothies
101 smoothies - underbara fruktdrinkar att njuta av! 101 smoothies är den absoluta guiden till smoothievärlden för dig som vill ha kul i köket och skapa läckra och…
Läs mer...

Drakamöllans Kök – Höst & Vinter
Drakamöllans Kök - Höst & Vinter är andra kokboken där Ingalill Thorsell med medarbetare bjuder in till en spännande smakresa. Boken vann i november 2012Svenska Publishing - Priset…
Läs mer...

Nytt fikabröd : baka gott utan gluten
Det blir godare när Maria Blohm och Jessica Frej bakar utan gluten. I alla fall enligt de översvallande positiva reaktioner som vällde in från press bloggare och hemmabagare…
Läs mer...

Donuts & munkar : 60 enkla och läckra recept
60 enkla och läckra recept Donuts är aldrig så goda som när de är rykande färska. Prova på att baka egna hemma i köket. Här är 60 enkla…
Läs mer...

Sås : 400 recept ur Allt om Mat
Boken Sås är inte en kokbok bland alla andra. Den är ett standardverk i ordets sanna betydelse. Med över 400 recept och en introduktion till såsens grunder innefattar…
Läs mer...

Vego : vegansk mat för alla tillfällen
Med fantasi och energi svänger Mattias Kristiansson ihop rätter och överdådiga bakverk som en gång för alla slår hål på trötta fördomar om vegansk mat. Laga en riktig…
Läs mer...

Paleo – stenålderskost
PALEO naturlig mat och träning Vill du gå ner i vikt? Må bättre och känna dig yngre? Och samtidigt undvika de vanligaste välfärdssjukdomarna som cancer diabetes hjärtbesvär Parkinson…
Läs mer...

Glutenfria kokboken
Allt fler väljer glutenfri kost inte bara på grund av att de inte tål gluten utan även av andra hälsoskäl. Det har tillkommit en mängd nya varor som…
Läs mer...

Mitt kök : Sverigeresan
Är du intresserad av närproducerad mat? Blev du också inspirerad av Mitt kök Sverigeresan på TV4? Den här boken handlar om den matresa som vinskribenten Jens Dolk och…
Läs mer...

Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland
"Historiska vinresor" är Lennart Rammers tredje vinbok. Den handlar om vad man som vinturist kan uppleva vid besök på ett antal kända vinorter och vingårdar med historisk anknytning…
Läs mer...

Kakor : små och mjuka
Min farfar var bagare en riktig bagare! Hemma hos honom serverades det aldrig annat än 7 sorters kakor till kaffet. Ibland var det bara småkakor ibland var det…
Läs mer...

Mannerströms skaldjur
"Vi har fantastiska skaldjur i Sverige. Så det är klart att det är gott!" I Mannerströms skaldjur lagar Leif till de skaldjur som finns i svenska vatten och…
Whisky : allt du behöver veta
Whisky : allt du behöver veta
Beskrivning av Whisky : allt du behöver vetaOm du vill läsa om whisky – och inte bara dricka den – så börja läs här!
"Whisky – Allt du behöver veta" är ett potpurri av whiskyfakta en riktig blend med alltifrån grunder om tillverkning till detaljer om världens whiskyländer. Här finns roliga citat udda fakta och dråpliga anekdoter.
Örjan Westerlund har som en av Sveriges mest lästa dryckesförfattare samlat allt du behöver veta om om whisky i en bok som täcker in en hel whiskyprovning. "Whisky- Allt du behöv
Läs mer om Whisky : allt du behöver veta...
Sök bästa pris på Whisky : allt du behöver veta hos:
Kategori: Matlagning / mat & dryck etc.