Wennerholm Ann- Charlotte Spanska Direkt

Wennerholm Ann- Charlotte Spanska Direkt
Wennerholm Ann- Charlotte Spanska Direkt
Beskrivning av Wennerholm Ann- Charlotte Spanska Direkt

Spanska Direkt är en självstudiekurs som kommer att hjälpa dig att bli förstådd förstå läsa och tala spanska. Kursens innehåll: en bok (276 s) och 5 audio CD-skivor (speltid ca 6 timmar).
De 23 kapitlen i Spanska Direkt:
1. Spanskt uttal
2. Det spanska alfabetet
3. God dag
4. Välkommen
5. Jag heter
6. Jag förstår inte
7. Siffror-mått-vikt
8. Var skall vi bo?
9. Vilket land kommer ni ifrån?
10. Frukosten
11. Var är vi?
12. Allmänna kommunikationer
13. En promenad på stan
14. I baren
15. Vilket datum är det idag?
16. Vad är klockan?
17. Handla mat
18. Jag och min familj
19. Färgerna
20. Vädret
21. Telefon och Internet
22. Hjälp!
23 Lycklig resa!
Spanska Direkt vänder sig till dig som antingen är nybörjare eller som lämnat nybörjarstadiet men behöver repetera. I ett aktivt vardagsspråk använder man mellan 500 och 1500 ord. En amerikansk nyhetstidning har räknat ut att de i sin tidning använder ca 600 ord. I Spanska Direkt kommer du att lära dig ca 1700 nya ord.
För att du skall fortsätta och förkovra dig i spanska gäller att du tar varje tillfälle i akt att tala spanska att lyssna på spanska nyhetsprogram att läsa spanska tidningar och övrig litteratur eller gå med i en konversationsgrupp nu när du fått en stabil grund. Varför inte en resa till Madrid?
Kursboken innehåller förutom de 23 kapitlen en sammanfattande grammatik en alfabetisk ordlista från spanska till svenska och från svenska till spanska samt facit till övningsuppgifterna. Varje kapitel består av introduktion till kapitlets ämne grammatik nyckelord dialoger ordspråk och övningar. Alla kapitel är inspelade på de medföljande CD-skivorna ? det är infödda spansktalande som läst in materialet. Du kan använda enbart CD-skivorna och lyssna på inspelningarna som ett användbart sätt att vänja örat vid vad som sägs och hur det sägs. Som alla Univerbs kurser är denna tvåspråkig ? du hör först ordet/frasen på svenska och därefter på spanska. Lyssna och repetera! ¡Escucha y repite!
…Med hjälp av den här kursen kan man komma en god bit på vägen mot kunskap om spanskt uttal ordförråd och grammatik…….Här går man grundligt tillväga…….alla kan hänga med….
… En ambitiöst upplagd kurs… Britt Östlund BTJ. Källa: BTJ-häfte 152009.

Läs mer om Wennerholm Ann- Charlotte Spanska Direkt...


Sök bästa pris på Wennerholm Ann- Charlotte Spanska Direkt hos: