Wennerholm Ann- Charlotte Franska Direkt

Wennerholm Ann- Charlotte Franska Direkt
Wennerholm Ann- Charlotte Franska Direkt
Beskrivning av Wennerholm Ann- Charlotte Franska Direkt

Franska Direkt är en självstudiekurs som kommer att hjälpa dig att bli förstådd förstå läsa och tala franska. Kursens innehåll: 1 MP3-skiva (speltid ca 6 tim.) + en pdf-fil (bok 269 s.)
De 23 kapitlen i Franska Direkt:
1. Franskt uttal
2. Det franska alfabetet
3. God dag
4. Välkommen
5. Jag heter
6. Jag förstår inte
7. Siffror-mått-vikt
8. Var skall vi bo?
9. Vilket land kommer ni ifrån?
10. Frukosten
11. Var är vi?
12. Allmänna kommunikationer
13. En promenad på stan
14. På café
15. Vilket datum är det idag?
16. Vad är klockan?
17. Handla mat
18. Jag och min familj
19. Färgerna
20. Vädret
21. Telefon och Internet
22. Hjälp!
23 Lycklig resa!
Franska Direkt vänder sig till dig som antingen är nybörjare eller som lämnat nybörjarstadiet men behöver repetera. I ett aktivt vardagsspråk använder man mellan 500 och 1500 ord. En amerikansk nyhetstidning har räknat ut att de i sin tidning använder ca 600 ord. I Franska Direkt kommer du att lära dig ca 1500 nya ord.
För att du skall fortsätta och förkovra dig i franska gäller att du tar varje tillfälle i akt att tala franska att lyssna på franska nyhetsprogram att läsa franska tidningar och övrig litteratur eller gå med i en konversationsgrupp nu när du fått en stabil grund. Varför inte en resa till Paris?
Kursen består av 1 mp3-skiva och en pdf-fil. Kursboken består av 269 sidor och förutom de 23 kapitlen finns en sammanfattande grammatik en alfabetisk ordlista från franska till svenska och från svenska till franska och facit till övningsuppgifterna. Varje kapitel består av introduktion till kapitlets ämne grammatik nyckelord dialoger ordspråk och övningar. Alla kapitel är inspelade – det är infödda fransktalande som läst in materialet. Du kan använda enbart inspelningen och lyssna som ett användbart sätt att vänja örat vid vad som sägs och hur det sägs.
Lyssna och repetera! Écoutez et répétez!
Jag anser det vara mycket hög kvalité på kursen. Det är en mycket effektiv kurs för mig var det perfekt Kerstin Karlström

Läs mer om Wennerholm Ann- Charlotte Franska Direkt...


Sök bästa pris på Wennerholm Ann- Charlotte Franska Direkt hos: