Wennberg Siv Jag Sjunger Ut!

Wennberg Siv Jag Sjunger Ut!
Wennberg Siv Jag Sjunger Ut!
Beskrivning av Wennberg Siv Jag Sjunger Ut!

Hovsångarskan Siv Wennberg född 1944 i Timrå under ganska små omständigheter berättar. Oförvägen och med en vilja av stål så studerade hon först pianospel. Spådd en lysande stjärna som konsertpianist upptäcktes under studietiden att hon också hade talang för att sjunga. Under ledning av den legendariska sångpedagogen Arne Sunnegårdh utvecklades rösten till något unikt och hon gjorde en sensationell operadebut 1972.
Därefter en lång karriär som en av världens ledande dramatiska sopraner i musik av framförallt Verdi Wagner och Richard Strauss ofta tillsammans med världsstjärnor som Birgit Nilsson och Nicolai Gedda.

Läs mer om Wennberg Siv Jag Sjunger Ut!...


Sök bästa pris på Wennberg Siv Jag Sjunger Ut! hos: