Wejlid G Välja Sällskapsdjur

Wejlid G Välja Sällskapsdjur
Wejlid G Välja Sällskapsdjur
Beskrivning av Wejlid G Välja Sällskapsdjur

Många frågor blir aktuella för den som ska välja husdjur: Hur gammalt kan djuret bli? Är det vaket dag eller natt? Vilka behov har det av mat omvårdnad sällskap och boende? Allergirisker? Detta och mycket mer får man veta om ett 20-tal djurslag t ex hund katt kanin hamster iller leguan minigris undulat orm ödla sköldpadda spindel och akvariefiskar.

Den som tänker skaffa sig ett sällskapsdjur får svar på alla viktiga frågor man bör ställa inför beslutet. Till varje djur ges grundläggande skötselråd och en kort beskrivning om djurets egenskaper. Marsvin är t ex bra nybörjardjur eftersom de snabbt blir lugna och tama. Fågelspindlar är däremot giftiga och ska behandlas varsamt minigrisar är envisa och sällskapssjuka och skaffar man sig en leguan kan det vara bra att veta att den som fullvuxen kan bli 15 meter lång

Djurens livslängd mat- och sömnvanor och krav på boende beskrivs. Vidare berättas om vilka kostnader man bör räkna med förutom inköpet av djur och eventuell bur även löpande kostnader för mat m m och om hur mycket tid de olika djuren kräver för skötsel och omvårdnad för att må bra.

Särskilt intressant för personal i zooaffärer alla som tänker köpa sällskapsdjur och föräldrar till barn som vill ha ett husdjur.

Gabriella Wejlid har både stort intresse för och gedigen kunskap om olika sällskapsdjur. Hon har själv haft allt från minigrisar till gröna leguaner.

Läs mer om Wejlid G Välja Sällskapsdjur...


Sök bästa pris på Wejlid G Välja Sällskapsdjur hos: