Wanloo Johan Världens Tråkigaste Man & Revol…

Wanloo Johan Världens Tråkigaste Man & Revol…
Wanloo Johan Världens Tråkigaste Man & Revol…
Beskrivning av Wanloo Johan Världens Tråkigaste Man & Revol…

Vi måste hjälpa atlantianerna så de kan få leva ett värdigt liv med mysbyxor!!!

Rickard Papper är världens tråkigaste man. Han arbetar med att katalogisera inspelningar av båtmotorljud och beräknas vara klar cirka 2031. Han äter samma pizza varje dag och roar sig med kassettbingo eller att spisa melodiös rockmusik. Trots att han är 34 år har han inte ens fått en kram av en tjej.
En kväll på en skum hamnkrog möter Rickard sin totala motsats – kapten Cliff Hingstsäd äventyraren som drabbas av märkliga och farliga saker minst en gång i timmen dygnet runt. Han kan inte gå in i en bank utan att den blir rånad och har knappt träffat en kvinna han inte legat med.
Tillsammans ger sig den omaka duon ut på ett storslaget matinéäventyr där de bland annat möter Atlantis lika onde som småaktige furste en hjältemodig motståndsrörelse och en gigantisk muterad bäver med snabel.
Världens tråkigaste man och revolten på Atlantis är en hejdlös odyssé genom populärkulturen full av den berättarglädje och det goda humör som blivit Johan Wanloos kännemärke.

Johan Wanloo född 1972 är en av Sveriges mest produktiva serietecknare bland annat känd för albumserien De äventyrslystna karlakarlarna och Veckans Wanloo i GT och Expressen. Han har också medverkat i Svenska Mad Ernie Kapten Stofil och många andra tidningar.

Läs mer om Wanloo Johan Världens Tråkigaste Man & Revol…...


Sök bästa pris på Wanloo Johan Världens Tråkigaste Man & Revol… hos: