Walsh Sheila Livet Är Hårt Men Gud Är Trofas…

Walsh Sheila Livet Är Hårt Men Gud Är Trofas…
Walsh Sheila Livet Är Hårt Men Gud Är Trofas…
Beskrivning av Walsh Sheila Livet Är Hårt Men Gud Är Trofas…

Om Gud älskar mig varför dog då mitt barn?

Om livet ska vara så fantastiskt
varför mår jag så dåligt?

Om Gud hör mina böner
varför är jag då fortfarande singel?

Om Gud har kontroll över världen
varför är då livet så hårt?

Sheila Walsh får höra frågor som dessa vart hon än går. På sin egen livsresa har hon fått kämpa med svåra frågor och hon har funnit en del svar. Inte enkla färdiga svar utan svar från verkliga livet som har prövats på riktigt och som kan hjälpa dig att finna mening och mål trots smärta och lidande. Livet är hårt men Gud är trofast ger en uppmuntrande insikt i hur Gud närvarar i dina frågor och din kamp och belyser positiva val som du kan göra oberoende av dina omständigheter.

Livet är hårt men Gud är trofast har blivit Sheilas motto. Bibeln är full av historier om män och kvinnor som mitt i livets jobbigaste situationer upptäckte Guds trofasthet säger hon. När våra drömmar inte slår in eller verkar ouppfyllda kan vi välja att låta mörkret ta över i våra liv eller så kan vi välja att komma ihåg att Gud är trofast oberoende av hur hopplöst det blir.

Sheila tittar på tretton avgörande vägval som kan hjälpa dig att återupptäcka Guds kärlek och förlåtelse. Hon visar dig hur valen du gör påverkar ditt liv och erbjuder insikter från Jobs bok från sitt liv och från människor vars enkla men beslutsamma tro hjälpte dem att bli till skinande ljus i en mörk värld.

Läs mer om Walsh Sheila Livet Är Hårt Men Gud Är Trofas…...


Sök bästa pris på Walsh Sheila Livet Är Hårt Men Gud Är Trofas… hos: