Waldersten Jesper Kent Waldersten- Lägg Er I…

Waldersten Jesper Kent Waldersten- Lägg Er I…
Waldersten Jesper Kent Waldersten- Lägg Er I…
Beskrivning av Waldersten Jesper Kent Waldersten- Lägg Er I…

LANDETS STÖRSTA ROCKBAND VS EN AV VÅRA HETASTE KONSTNÄRER

När Sveriges största rockband släpper nytt album är det årets händelse i musiksverige: Kent kommer med sitt nya album den 25 april – Jag är inte rädd för mörkret. Samtidigt kommer boken vi aldrig sett förut.
I nära samarbete med bandet har konstnären Jesper Waldersten skapat ett praktverk lika vackert och mångbottnat som Kents musik. I text och framför allt bild och foto tolkar Jesper Waldersten bandet den nya skivan och deras arbete under inspelningen av den. Resultatet är ett praktverk en helt fantastisk bok som kommer älskas av inte bara Kents fans utan också av bokälskare och Jesper Walderstens växande publik.
Kent Waldersten – Lägg er inte i! är ett närmast kosmiskt möte mellan musik konst formgivning och boktryckeri. Boken kommer utmärka sig som en de allra vackraste böckerna någonsin.

Jesper Waldersten har en rad framgångsrika och prisbelönta böcker bakom sig bland annat Tack för senast din djävel! och nu senast Waldersten 365. Han är en av vår tids allra främsta och mest produktiva svenska konstnärer. Han medverkar ständigt i många av Sveriges största tidningar och har nu börjat bli ett efterfrågat namn även internationellt.

Läs mer om Waldersten Jesper Kent Waldersten- Lägg Er I…...


Sök bästa pris på Waldersten Jesper Kent Waldersten- Lägg Er I… hos: