Wahlgren Pernilla Pernillas Jul

Wahlgren Pernilla Pernillas Jul
Wahlgren Pernilla Pernillas Jul
Beskrivning av Wahlgren Pernilla Pernillas Jul

Måttfullhet har ju liksom aldrig varit min grej. Den som sa lagom är bäst har aldrig varit hemma hos familjen Wahlgren på julafton. Jag ser den här boken som en hyllning till julen! Och så vill jag slå ett slag för att det faktiskt är tillåtet att fira jul på sitt eget sätt. Det finns inga måsten. Morfars senap gör man för att man gillar den och har man tröttnat på julköttbullar med kryddpeppar kan man hitta på nya med feta och soltorkad tomat i.

Född som hon är på julafton är Pernilla Wahlgren en riktig julälskare. Det ska vara mycket av allt: pynt och glitter familj och glada vänner – och stans största gran. Självklart ska borden digna av den läckraste julmaten de ljuvligaste kakorna och det smarrigaste julgodiset.

Här bjuder Pernilla in oss till en riktig familjejul i sitt härliga hus och delar generöst med sig av både gamla klassiska familjerecept egna favoriter hemlagade julklappstips enkelt pyssel och glimtar från barndomens jular. Dessutom bästa glöggtilltuggen en riktigt lyxig nyårsmiddag lata brunchrecept att njuta av på årets första dag och foton ur Pernillas privata fotoalbum med bilder från barndomens jular.

Pernillas jul är en gedigen och inspirerande kokbok med över 70 juliga recept och mängder av stämningsfyllda bilder.

Läs mer om Wahlgren Pernilla Pernillas Jul...


Sök bästa pris på Wahlgren Pernilla Pernillas Jul hos: