Vik Rebecka Mäster Grå – Möte Med Naturens V…

Vik Rebecka Mäster Grå – Möte Med Naturens V…
Vik Rebecka Mäster Grå – Möte Med Naturens V…
Beskrivning av Vik Rebecka Mäster Grå – Möte Med Naturens V…

Alltsedan barndomen har Rebecka Vik upplevt naturväsen. Idag kommunicerar hon med dem och ser dem lika tydligt som det träd eller den bäck de sköter om. Sedan år 2000 har hon dokumenterat sin utforskning av dem i text och bild och i den här boken delar hon med sig av sina upplevelser. Många av dem är otroligt kärleksfulla glada och humoristiska och dessutom pigga på kontakt. Genom att vi åter får upp ögonen och kan öppna våra hjärtan för dessa underbara varelser kan vi inte annat än att måna om vår natur och försöka hjälpa Moder Jord som så väl behöver det. De vill verkligen samarbeta med oss!

Boken handlar om författarens första tid som vuxen bland naturens väsen och om den naturande som var hennes lärare. Grov men hjärtlig lotsade Mäster Grå henne mellan hennes egna rädslor och naturens under. Det som hände henne under dessa månader var början på hennes andliga utveckling.

Rebecka Vik arbetar med geomanti en ekologi som även omfattar de osynliga dimensionerna. Som konsult gör hon inventeringar av energier och varelser ägnar sig åt jordläkning samt håller kurser och föredrag. Rebecka har gått den nordiska geomantiutbildningen samt deltagit i flera kurser för Marko Pogacnik.

Läs mer om Vik Rebecka Mäster Grå – Möte Med Naturens V…...


Sök bästa pris på Vik Rebecka Mäster Grå – Möte Med Naturens V… hos: