Valentin HenrikÖdelagd – En Kvinna En Man…

Valentin HenrikÖdelagd – En Kvinna En Man…
Valentin HenrikÖdelagd – En Kvinna En Man…
Beskrivning av Valentin HenrikÖdelagd – En Kvinna En Man…

Underhållande trädgårdsroman

ÖDELAGD har kallats må-bra-roman och den tar sin början i det som är alla trädgårdsälskares mardröm: att tvingas överge sin skapelse och sitt andningshål. Med en rivstart på romanens första sidor tvingas huvudperson Helena göra en resa i livets berg- och dalbana med en rad drastiska överraskningar. Efter många års äktenskap visar maken upp helt okända sidor liksom hon själv. Hämndbegär växer t ex fram på ett skrämmande sätt och tar sig ett påtagligt uttryck.

ÖDELAGD är en underhållningsroman för en bred läsekrets och med hög igenkänning. En feel_good-roman som vissa anmälare kallat den. Läraren Helena jobbar okonventionellt och engagerat och får ett mycket positivt gensvar från sina elever. Hon gör en smärtsam resa genom besvikelser och svek men etablerar även helt nya varma vänskapsband. Och får avslutningsvis oväntat utlopp för sin odlingspassion.

Romanen har en egen och omfattande hemsida som kompletterar och fördjupar innehållet: www.odelagd.se.

Detta är författaren Henrik Valentin romandebut. Bakom sig har han ett par diktsamlingar trädgårdsnoveller mängder med krönikor och kåserier i press och radio ett antal teaterpjäser kabaréer anläggningar av idéträdgårdar och installationer uppläsningar
Jag kunde inte släppa boken ifrån mig…Jag kan verkligen rekommendera den skriver Hemmets veckotidning. Det här är en må-bra-roman som växer. Njut den i höst! Allas Veckotidning. …boken är en trevlig läsning Hemträdgården. Många bloggare vittnar om sträckläsning och flera efterlyser en uppföljning/fortsättning – och en filmatisering!

Pärminbunden 480 sidor.

Läs mer om Valentin HenrikÖdelagd – En Kvinna En Man…...


Sök bästa pris på Valentin HenrikÖdelagd – En Kvinna En Man… hos: