Valentin Henrik Motpart

Valentin Henrik Motpart
Valentin Henrik Motpart
Beskrivning av Valentin Henrik Motpart

SMÄRTSAMMA UPPTÄCKTER MED FÖRLORANDE SKYGGLAPPAR

När livet skulle gått in i en lugn och behaglig fas drabbas den medelålders Mats av en oväntad passion som slungar iväg honom som en flipperkula. Förälskelsen i en yngre kvinna bjuder på en lång serie av hisnande upplevelser; vissa överväldigande och positiva andra efter hand allt fler obehagligt påträngande och skrämmande.

Han bryter efter stor vånda upp från ett trettioårigt äktenskap med sin jämgamla hustru Helena för att skapa en ny liten kärnfamilj men efter en första ljuv och ljus tid dyker det upp den ena överraskningen efter den andra. Vad är egentligen sanning? Vilka lögner kommer att avslöjas i nästa ögonblick och vilka förblir dolda? Vem kan han anförtro sig åt? Kan tillvaron verkligen bli djäkligare?

Arbetet som byggnadskonstruktör innebär att Mats medverkar till att uppföra hållfasta trygga och långlivade fastigheter. Hans privatliv utvecklas i helt motsatt riktning genom att det vilar på instabil grund och består av bräckliga konstruktioner.
Som den vinälskare han är får han även uppleva att även de mest lagringsvärda vinerna i hans cave bara bjuder på en kortvarig njutning.

Motpart är en fristående fortsättning på Henrik Valentins roman Ödelagd och förmedlar en stark verklighetskänsla och bjuder på känsloladdade läsupplevelser.

På bloggen motpart.blogspot.se finns bland annat material kring boken personerna och händelser som är kopplade till romanen.

Läs mer om Valentin Henrik Motpart...


Sök bästa pris på Valentin Henrik Motpart hos: