Tudor- Sandahl Patricia Den Tredje Åldern

Tudor- Sandahl Patricia Den Tredje Åldern
Tudor- Sandahl Patricia Den Tredje Åldern
Beskrivning av Tudor- Sandahl Patricia Den Tredje Åldern

Åldern mellan femtio och sjuttio kan beskrivas som ett gränsland – man är inte längre ung men heller inte
gammal. Att bli äldre ger möjlighet att mogna att våga vara sig själv och använda sig av de erfarenheter som livet givit. Men det kan också kännas tungt. Med klokhet och värme beskriver Patricia Tudor-Sandahl här öppet och självutlämnande de såväl fysiska som psykiska aspekterna av åldrandet och bjuder på många aha-upplevelser.

»Jag skrev Den tredje åldern för att komma ikapp mig själv.Efter en svår period i mitt liv väcktes gamla frågor på nytt och tvingade mig att tänka efter och ta ställning. Vem är jag egentligen? Vad är viktigt för mig? Vad vill jag med mitt liv framöver? Åren efter femtio kan bli en tid då man mognar och livet bär frukt på ett helt annat sätt än tidigare. Det lovar jag.

Ur bokens förord

Patricia Tudor-Sandahl är psykolog psykoterapeut och
fil. dr i pedagogik. Hon är också en av våra mest populära
föredragshållare och författare till tretton böcker bland andra Ett himla liv I tacksamhetens tecken och Den fjärde åldern.

Läs mer om Tudor- Sandahl Patricia Den Tredje Åldern...


Sök bästa pris på Tudor- Sandahl Patricia Den Tredje Åldern hos: