Tracy Brian Prestera På Topp – På Maximal Fr…

Tracy Brian Prestera På Topp – På Maximal Fr…
Tracy Brian Prestera På Topp – På Maximal Fr…
Beskrivning av Tracy Brian Prestera På Topp – På Maximal Fr…

Sverigeaktuella Brian Tracy lär dig prestera på topp

Förlös din inre kraft och få de resultat du vill ha

Hälsa rikedom lycka framgång och sinnesfrid är beroende av samma princip. Om du gör rätt saker på rätt sätt får du de resultat du vill ha. Lär dig förlösa och utnyttja alla de starka krafter som finns inom dig. Lär dig prestera på din absoluta topp nå maximal framgång och bli lycklig i allt du gör – i livets alla skeden.

Den här boken kan förändra ditt liv. Genom att föra in dessa idéer och metoder i ditt dagliga liv kommer du att känna dig lyckligare friskare och få ett bättre självförtroende. Du kommer att känna att du har mer kraft mer mening i tillvaron och bli mer målinriktad. Du kommer att känna dig mer positiv mer koncentrerad och bli mer kapabel att nå dina mål. Du kommer att komma bättre överens med de viktiga människorna i ditt liv. Du kommer att bli mer framgångsrik i din karriär och du kommer att trivas mycket mycket bättre med dig själv.

Allt du vill ha kan du få bara du vill tillräckligt mycket. Den här boken innehåller det allra bästa av allt som har upptäckts när det gäller mänsklig framgång och det utan klyschor och krångel bara att ta till sig.

Brian Tracy är en av världens ledande författare föreläsare och utbildare inom per- sonlig och yrkesmässig utveckling. Varje år hjälper Tracy mer än 100 000 män och kvinnor världen över genom sina seminarier med fokus på ledarskap sälj självkänsla mål strategi kreativitet och framgång.

Han har studerat forskat skrivit och föreläst i över 30 år inom områdena ekonomi historia näringsliv filosofi och psykologi. Han är författare till över 45 böcker som har översatts till ett tiotal språk.

Läs mer om Tracy Brian Prestera På Topp – På Maximal Fr…...


Sök bästa pris på Tracy Brian Prestera På Topp – På Maximal Fr… hos: