Törnquist Steffo Steffos Spritbibel

Törnquist Steffo Steffos Spritbibel
Törnquist Steffo Steffos Spritbibel
Beskrivning av Törnquist Steffo Steffos Spritbibel

Steffo Törnquist blandar calvados i vispgrädden sprutar rom i osten och vet exakt vilken ålder en cognac bör ha för att göra cigarren gudomlig. Han har lett SM för sommelierer gjort spritdokumentärer i tv utbildat på universitet är kunglig hovleverantör i spritkunskap sitter i styrelsen för Vin- och sprithistoriska museet och åker land och rike runt som spritmissionär.

I den här boken har Steffo samlat all sin kunskap och erfarenhet av sprit och han bjuder på sina favorittips hur man bäst njuter den och med vilka tillbehör. I 50 fullspäckade rikt illustrerade kapitel guidar han läsaren genom spritvärlden från udda sorter som absint och arrak till giganter som whisky cognac och vodka. Han krossar myter beskriver processer berättar anekdoter och tryfferar med topplistor och tips.

Vilken tequila är kanon till Pollygodis vilken snaps är gudomlig till ananas … här får du veta det och mycket mycket mer. Detta praktverk innehåller dessutom ett dussintal mat- och drinkrecept. Samt snapsvisor!

STEFFO TÖRNQUIST är programledare i tv föreläsare krönikör och har tidigare gett ut en handfull böcker om livets njutningar.

Medieröster om författarens tidigare titlar:

Kunnigt och kul […] lockar fram många glada skratt

Svenska Dagbladet

Årets julklapp

TV3

Lättläst läcker och garnerad med odödliga sentenser

Dagens Nyheter

Läs mer om Törnquist Steffo Steffos Spritbibel...


Sök bästa pris på Törnquist Steffo Steffos Spritbibel hos: