Torger Elin Bättre Bilder / Småkryp Och Växter

Torger Elin Bättre Bilder / Småkryp Och Växter
Torger Elin Bättre Bilder / Småkryp Och Växter
Beskrivning av Torger Elin Bättre Bilder / Småkryp Och Växter

Ett klassiskt knep för bättre bilder är att »gå närmare . Det ger nästan alltid ett lyckat resultat. Den här boken innehåller 55 varianter på det temat. Elin Torger och Sebastian Romert är båda hängivna makro- ochnärbildsfotografer som gärna dyker ned i blåbärsriset i skogen i jakt på nya storslagna upptäckter. I den här boken berättar de om sina bästa tips och knep för att komma naturen nära i det lilla. För regniga och kyliga dagar ger de inspiration till roliga makrolekar i köket.

Makro- och närbildsfoto är tillgängligt för alla. Naturen finns inpå knuten även i stan. En rabatt i trädgården eller parken ger ett överflöd av motiv i form av växter och småkryp. Dessutom behöver det inte vara dyrt. Bilderna i den här boken är tagna med vanliga kompakt- och systemkameror med enkla tillbehör. Använd den utrustning du har. Lägg till den kunskap du får i den här boken och lite tålamod så har du allt du behöver!

Om författarna

Sebastian Romert och Elin Torger är amatörfotografer i ordets mest ursprungliga och fulla bemärkelse: de fotograferar med hängivenhet och med kärlek till sin hobby och till sina motiv. Sitt gemensamma intresse för närbilds- och makrofoto får de utlopp för genom aktiva engagemang på fotosajter och genom att arrangera utställningar och fotofestivaler. Elin är hemmahörande i Åmål Sebastian i Stockholm. Detta är deras första bok.

Om bättre bilder

Bättre bilder är en serie handböcker för alla digitalfotografer från nybörjare till proffs. Böckerna i serien ger inspiration och de smartaste knepen om hur man bäst fångar olika slags motiv och utnyttjar den senaste tekniken.

Läs mer om Torger Elin Bättre Bilder / Småkryp Och Växter...


Sök bästa pris på Torger Elin Bättre Bilder / Småkryp Och Växter hos: