Torday Paul Laxfiske I Jemen

Torday Paul Laxfiske I Jemen
Torday Paul Laxfiske I Jemen
Beskrivning av Torday Paul Laxfiske I Jemen

Plantera in lax i Jemens bergstrakter!? Fiskeriexperten Alfred Jones vid National Centre for Fisheries Excellence i London tar sig för pannan. Ingen kan väl på fullaste allvar föreslå något så dumt? Det förstår ju alla att lax omöjligen kan överleva i Jemens hetta.

Men de stenrike och laxfiskefrälste schejk Muhammad vill inte lyssna på det örat. Han har vänt sig till brittiska experter för att få hjälp att förverkliga sin dröm om laxfiske i Jemen. Och den brittiska regeringen vill inte stå i vägen. Tvärtom. Med Irakkrigets mörka skugga vilande över sig och premiärministerns dalande popularitetssiffror är man i akut behov av en ny och positiv bild av Storbritanniens engagemang i Mellanöstern. Tänk att i direktsändning kunna visa premiärministern i full färd med att dra upp brittisk lax ur jemenitiska vatten. Ett gyllene PR-tillfälle som man bara inte får missa!

Från högsta politiska ort beordras därför Alfred Jones att leda Laxprojekt Jemen. Motvilligt tar han sig an uppgiften föga anande att han ger in på ett äventyr som kommer att förändra hans liv.

Laxfiske i Jemen är en lekfull och träffsäker satir över makt människor och fiske. En bok om manipulation och politiskt rävspel men också om att våga tro på sina drömmar och finna nya vägar där man minst anar det.

Läs mer om Torday Paul Laxfiske I Jemen...


Sök bästa pris på Torday Paul Laxfiske I Jemen hos: