Thunberg Gunnar Mitt Tidigare Liv Som Munk

Thunberg Gunnar Mitt Tidigare Liv Som Munk
Thunberg Gunnar Mitt Tidigare Liv Som Munk
Beskrivning av Thunberg Gunnar Mitt Tidigare Liv Som Munk

Författaren och bildkonstnären Gunnar Thunberg gjorde en resa bakåt i tiden till sitt tidigare liv i 1400-talets Affligem i Brabant i nuvarande Belgien. Den långa och spännande resan kan vi följa i denna bok där författaren rikt illustrerat och skrivit ner sina upplevelser under fyra hypnostillfällen.

Efter den starka upplevelsen av sitt tidigare liv som munk måste han ju besöka platsen. Han fann den upptäckte också att han kände sig ?hemma?. Och dessutom: Han kunde plötsligen hjälpligt kunna tala och förstå flamländska?

En av de märkligaste skildringar man kan tänka sig blev resultatet av Gunnar Thunbergs vågade försök att utsätta sig för regressionsterapi. Vi kan utlova en resa och en berättelse av ett högst ovanligt slag
Gunnar Thunberg är illustratör tecknare och bildlärare med en lång meritlista som bildkonstnär ? Hjalmar Bergman-stipendiat har haft separatutställningar tecknat till Sveriges Televisions barnprogram bland mycket annat och har på senare år gjort sig känd som författare till ??Paris på mitt sätt sett? barndomsskildringen ?Glada berget? 2009 och nu utkommer hans häpnadsväckande skildring av sitt tidigare liv som han upplevat genom regressionsterapi ?Mitt tidigare liv som munk?.

Läs mer om Thunberg Gunnar Mitt Tidigare Liv Som Munk...


Sök bästa pris på Thunberg Gunnar Mitt Tidigare Liv Som Munk hos: