Thorén Tony Va faan är det frågan om?

Thorén Tony Va faan är det frågan om?
Thorén Tony Va faan är det frågan om?
Beskrivning av Thorén Tony Va faan är det frågan om?

Efter 40 år i musikens och livets tjänst var mitt huvud fullt av storys. Tänkte att det borde kunna bli någon slags bok. Efter åtta år kom jag igång. Tänkte inget. Hade ingen plan inget synopsis. Lät bara pennan gå. När jag sen läste blev jag förvånad över flytet i texterna och satt faktiskt och garvade högt för mig själv. Boken är en sorts skruvad självbiografi som ställer frågor om tillvaron. Frågor vi alla bär inom oss. Va faan är det frågan om?

Tony Thorén född 1952 känd prodocent och basist i rockgruppen Eldkvarn har skrivit en bok som känns ungefär som en platta som han spelat in eller producerat.
Underhållande och full av drastisk humor men också girpande – med skildringar från artist- och musikerlivet som inte lämnar någon läsare oberörd. Den alkoholiserade faderns för tidiga död och hustruns svåra sjukdom målar upp mörka stråk i den annars hejdlösa och äventyrliga berättelsen om Tonys liv.
Som läsare hänger man med på många spännande äventyr och tvära kast genom flera decennier. Och dessutom får man veta en hel del om sex drugs and rock & roll.

En blivande klassiker bland musikerbiografier rikt illustrerad med många foton ur de privata albumen och träffsäkra karikatyrteckningar av Thomas Stålberg.

Läs mer om Thorén Tony Va faan är det frågan om?...


Sök bästa pris på Thorén Tony Va faan är det frågan om? hos: