Swanberg Kjell Det Vältrampade Klaveret – Sa…

Swanberg Kjell Det Vältrampade Klaveret – Sa…
Swanberg Kjell Det Vältrampade Klaveret – Sa…
Beskrivning av Swanberg Kjell Det Vältrampade Klaveret – Sa…

Precis 100 Swador råkade det bli på söndagarna i Svenska
Dagbladet mellan den 21 september 1997 och den 12 november 2000. Till detta stiliga samlingsalbum har Kjell & tecknaren Riber Hansson plockat ut ett 60-tal som förhoppningsvis ska falla läsaren på den berömda läppen.
De flesta Swadorna har ingresser. Några av dessa verkar inte direkt vara skrivna i går. Det är de heller inte. De är ofta ordagrant återgivna precis som de löd i tidningen. Därför kan det till exempel stå I går fick Horace Engdahl Nobelpriset i allting. Läsaren ska då inte tro att Horace bokstavligen fick det i går. Sin dagstidning läser man dagen efter sin bok läser man däremot när som helst. Lite fantasi för att drömma sig tillbaka till tider som flytt skadar inte.
Den jäkeln ska minsann vara med! har vi sagt. Vi har också sagt: Den jäkeln ska minsann inte få vara med. Vi har varit mycket inkonsekventa i vårt urval; bara tänkt på läsarens bästa. Det gör vi hela tiden. Vi kommunicerar kvalitetsprofil med hög kundnytta.
PS. Den kände tyske kompositören Johann Sebastian Bach hälsar att han ingenting har att göra med titeln på denna bok. Hans populära pianotrudelutt heter Das wohltemperierte Klavier (Det vältemper-erade klaveret) och inget annat.

Läs mer om Swanberg Kjell Det Vältrampade Klaveret – Sa…...


Sök bästa pris på Swanberg Kjell Det Vältrampade Klaveret – Sa… hos: