Swanberg Åsa Ebbas Bageri

Swanberg Åsa Ebbas Bageri
Swanberg Åsa Ebbas Bageri
Beskrivning av Swanberg Åsa Ebbas Bageri

Underbar kokbok för alla unga kakmonster!

Ta fram bunken och vispen knäck i äggen och måtta ner mjölet. Marsipan kakao vanilj och citron. Hallon kokos och kanel – smakerna är många recepten läskande och resultatet garanterat gott!

I den här välfyllda och charmiga bakboken för alla kakmonster har Ebba samlat sina bästa recept. Hon visar hur man svänger ihop en blåbärspaj gör prinsessbakelser och smarties cookies. Hon bakar chokladbullar kiwi cheese cake och minicupcakes med hallon. Geléhallongrottor smoothieglass och rulltårta kokostoppar chokladsemlor och scones. Och mycket mer. En oemotståndlig bakbok för alla som älskar kakor bullar tårtor glass bakelser och godis!

Bakboken har 31 smarriga och lättbakade recept för alla som gärna vill överraska mamma med muffins på mors dag baka sin egen födelsedagstårta eller baka för att det är roligt och gott. Boken har förutom recept också Ebbas tips och är fylld med inspirerande och härliga foton i sprakande färger.

En härlig receptsamling som man blir riktigt glad och sugen av… En bok för alla som älskar att baka Bibliotekstjänst

Åsa Swanberg är journalist och copywriter och har tidigare skrivit den prisbelönta Smaker från Saltå Kvarn. Tillsammans med Malou Holm har hon även skrivit Fika Kika Njut – Stockholms bästa utflykter. Ebba är dotter till Åsa Swanberg.

Läs mer om Swanberg Åsa Ebbas Bageri...


Sök bästa pris på Swanberg Åsa Ebbas Bageri hos: