Swami Dhyan Giten Meditationens Sång

Swami Dhyan Giten Meditationens Sång
Swami Dhyan Giten Meditationens Sång
Beskrivning av Swami Dhyan Giten Meditationens Sång

Meditationens sång

av Swami Dhyan Giten

Denna bok handlar om medvetenhetens konst. Det genomgående temat är hur det inre varandet den meditativa kvaliteten inom oss den inre källan till kärlek och sanning relaterar till personlig och andlig utveckling till relationer med andra människor till andlig kreativitet och till livet självt.

Meditationens Sång som erbjuder nycklar till andlig mognad bygger på en sammanställning av svar på frågor från sökare på Gitens Värld – Personlig & Andlig Utveckling på internet. De är ordnade så att de bildar en vägkarta över hela den inre resan mot andligt uppvaknande.

Boken är en inbjudan att utveckla den närvaro och det subtila lyssnande som behövs för att höra Meditationens Sång. Dess olika teman varvas också med konkreta praktiska övningar.

Om författaren:

Swami Dhyan Giten är utbildad både inom modern psykologi och klassiska österländska metoder för medvetenhet och meditation i USA Italien Sverige och Indien. Han har ca 30 års erfarenhet av individuell vägledning och av undervisning i medvetenhet meditation intuition relationer healing kommunikation och kreativitet samt av att undervisa terapeuter lärare och konsulter i den terapeutiska processens komponenter baserad på medvetenhet.

Att måla är också ett av hans kreativa uttryckssätt för att gestalta meditationens inre sång i yttre form. Hans meditativa konst är internationellt uppmärksammad och representerad på The World Artist Directory of Accomplished Artists se vidare hans hemsida.

Läs mer om Swami Dhyan Giten Meditationens Sång...


Sök bästa pris på Swami Dhyan Giten Meditationens Sång hos: