Svensson Martin Knacka Tre Gånger Och Andra …

Svensson Martin Knacka Tre Gånger Och Andra …
Svensson Martin Knacka Tre Gånger Och Andra …
Beskrivning av Svensson Martin Knacka Tre Gånger Och Andra …

Den här boken utgör en samling moderna spökhistorier för barn i åldern 69 år. Det är lagom läskiga berättelser som lämpar sig utmärkt för högläsning under mörka kvällar när blåsten viner utanför huset och det knakar i väggar och skrapar mot fönster. Pojkarna och flickorna i de här novellerna får vara med om de mest märkliga händelser och äventyr ibland rätt skrämmande sådana såväl inne i stan som ute på landet och i djupa skogen.

I Svarta madam får vi möta två pojkar som leker en kuslig lek där fantasi blir verklighet. Och i Kyrkklockan får vi följa ett syskonpar på deras promenad hem. Trots att det börjat mörkna bestämmer de sig för att gå över kyrkogården. I titelberättelsen Knacka tre gånger får en mobbad flicka hjälp av någon som levde för länge sedan. Och Rocio handlar om en pojke som blir kär i den han är mest rädd för.

Knacka tre gånger och andra spökhistorier har allt det som barn gillar att läsa om: spänning knasiga situationer och så det där läskiga som kan dyka precis när man minst väntar sig det.

MARTIN SVENSSON är den tidigare artisten som blivit författare till en rad uppmärksammade vuxen- och ungdomsromaner. Till de förra hör Hej! Mitt namn var Elton Persson (2007) och Din heder (2009) och till de senare När inget annat hjälper (2010) och Musik för tondöva (2011).

Läs mer om Svensson Martin Knacka Tre Gånger Och Andra …...


Sök bästa pris på Svensson Martin Knacka Tre Gånger Och Andra … hos: