Sundhage Pia Spela På Bästa Fot – Att Leda M…

Sundhage Pia Spela På Bästa Fot – Att Leda M…
Sundhage Pia Spela På Bästa Fot – Att Leda M…
Beskrivning av Sundhage Pia Spela På Bästa Fot – Att Leda M…

Hösten 2012 står det klart att Pia Sundhage tar över rollen som förbundskapten för det svenska damfotbollslandslaget. Då är hon just hemkommen från OS i London där hon upprepat bragden från Peking fyra år tidigare och vunnit ytterligare ett olympiskt guld med det amerikanska landslaget. Hon hyllas unisont som en av fotbollsvärldens skarpaste ledare men vägen till framgångarna har inte varit rak och bakom framgångarna ligger en osviklig förmåga att förvandla motgångar till positiva erfarenheter.

Spela på bästa fot är en ledarskapsbok. En bok om glädje passion och positivt ledarskap. I Pia Sundhages dagbok från tiden med det amerikanska damlandslaget kan vi läsa hur hennes ledarfilosofi ser ut i praktiken med spelare och med ledarteamet. Hur hon hanterar motgångar skapar lagkänsla och spelglädje. Elisabeth Solin Pias mentor under hela denna period varvar dagboken med reflektionsavsnitt där hon lyfter fram olika aspekter av Pias ledarfilosofi plockar in det i arbetslivets ledarskap och ger fördjupad kunskap för både idrottsledare arbetsledare och alla som vill bli bättre på att leda sig själva.

Boken kan läsas som en handbok och inspiration till ett positivt ledarskap eller som en berättelse om ett dramatiskt fotbollsäventyr med en fantastisk final med en av vår tids skickligaste ledare.

Läs mer om Sundhage Pia Spela På Bästa Fot – Att Leda M…...


Sök bästa pris på Sundhage Pia Spela På Bästa Fot – Att Leda M… hos: