Stridsberg Sara Beckomberga – Ode Till Min F…

Stridsberg Sara Beckomberga – Ode Till Min F…
Stridsberg Sara Beckomberga – Ode Till Min F…
Beskrivning av Stridsberg Sara Beckomberga – Ode Till Min F…

Augustprisnominerad 2014!

När Jimmie Darling kommer till Beckomberga mentalsjukhus börjar hans dotter Jackie tillbringa allt mer tid där och när modern reser till Svarta havet blir sjukhuset hela hennes värld. Där finns läkaren Edvard Winterson som varje natt tar med sig Jim och några utvalda patienter till sina stora fester vid Lill-Jansplan där finns Inger Vogel som rör sig på gränsen mellan ordning och ödeläggelse och Sabina med sina pärlor och sin bedrövelse. Där finns också Paul och kärleken det verkliga vansinnet.
Beckomberga – ode till min familj är en berättelse om drömmen att hålla någon kvar i ljuset som aldrig riktigt har velat vara där om skräcken och längtan efter att falla. I Sara Stridsbergs bedövande vackra roman är mentalsjukhuset intill Judarskogen både en monstruös ängel och en gammal utopi om att fånga den som faller.

Läs mer om Stridsberg Sara Beckomberga – Ode Till Min F…...


Sök bästa pris på Stridsberg Sara Beckomberga – Ode Till Min F… hos: