Streete Catrin Mina År Med Bin Ladens

Streete Catrin Mina År Med Bin Ladens
Streete Catrin Mina År Med Bin Ladens
Beskrivning av Streete Catrin Mina År Med Bin Ladens

Jag packade ihop pinalerna som jag spritt omkring mig där jag satt i British Airways förstaklassavdelning. Jag hade suttit ensam hela vägen från London vilket jag var tacksam för eftersom alla som slog sig ner bredvid mig brukade utsätta mig för rena rama korsförhöret om vad jag skulle göra i ’The Kingdom’. Och det var så jobbigt att ständigt ljuga.

Med en lätt suck stålsatte jag mig inför att än en gång behöva gömma mig under abayan. Av alla män i världen varför hade jag valt att bli förälskad i en från Saudiarabien – islams heliga land.


CATRIN STREETE är Stockholmstjejen som plötsligt befann sig mitt i en av världens rikaste och mest inflytelserika familjer. I Mina år med bin Ladens berättar Catrin om ofattbar lyx starka vänskapsband och galna upptåg. Hon avslöjar hur en västerländsk kvinna tar sig fram i ett så strikt muslimskt land som Saudiarabien där kvinnor inte ens får köra bil. Och hon berättar om sitt livs svåraste beslut – kärleken eller friheten.

Det var länge sedan jag haft så roligt när jag läst […] En sån tjej! Huvudet på skaft en partytjej till max men ändå med självdistans humor och ironi. Och så hamnar hon i och berättar allt om de stormrika Bin Ladens.

Expressen

Det är en högst fängslande och underhållande bok och vare sig man har tid eller inte så är det sträckläsning som gäller

Värnamo Nyheter

I årets kanske mest spännande biografi berättar Catrin om åren med den ökände terroristens bror.

Metro

Läs mer om Streete Catrin Mina År Med Bin Ladens...


Sök bästa pris på Streete Catrin Mina År Med Bin Ladens hos: