Stigsson Katarina O Bonustid I Livet

Stigsson Katarina O Bonustid I Livet
Stigsson Katarina O Bonustid I Livet
Beskrivning av Stigsson Katarina O Bonustid I Livet

Njut av livet och gör det nu!

Det är dags att vakna upp och börja leva. Det är hög tid att legalisera begrepp som till exempel egen tid tänktid och göra ingenting det vill säga: BONUSTID. Krafttag och mod krävs för att föra fram detta budskap. Det kommer att ta tid. Ge inte upp. Det är inte lätt och ingen har heller påstått att det är lätt att leva. Åtminstone inte att välja och kunna leva ett liv som man själv valt och dessutom har makten över.
Alltför många blir utbrända och går in i väggen. Orsaken till det kan variera men i många fall har de drabbade struntat i de varningssignaler som funnits och istället fortsatt i det vanliga tempot. Bonustid i livet handlar om att stanna upp reflektera över sin situation över livet och att ta en paus. Den uppmanar till att våga ta kommando över sitt liv.
Boken kan läsas som en tankeväckare eller källa till inspiration.

Katarina O Stigsson har trygga rötter ifrån Västerbotten. Hon har ägnat sig åt intensiva tränings- och tävlingsår som längdskidåkare och vilda och utvecklande år som utlandsstationerad reseledare. Därefter blev det karriärsorienterade studier vid Handelshögskolan i Göteborg samt flertal år på ledande positioner inom turism- och resenäringen i Skandinavien.

I dag äger och driver hon ett Guesthouse i Sydafrika. Katarina är fokuserad och engagerad inom såväl management som hälsa. Hon förespråkar livsstilen att njuta livet och göra det nu!

Läs mer om Stigsson Katarina O Bonustid I Livet...


Sök bästa pris på Stigsson Katarina O Bonustid I Livet hos: