Stigengreen Maivor Slump Eller Mirakel – Syn…

Stigengreen Maivor Slump Eller Mirakel – Syn…
Stigengreen Maivor Slump Eller Mirakel – Syn…
Beskrivning av Stigengreen Maivor Slump Eller Mirakel – Syn…

Varför håller du denna bok i din hand just nu? Hur fann den dig? Är det verkligen bara en slump? Jag utgår från att det inte är en tillfällighet utan att du håller på att bli mer medveten om det perfekt synkronicerade nätverk av händelser som dagligen äger rum.

Boken innehåller dels små enkla episoder dels mera omfattande upplevelser ur mitt och andras liv. De kan ha börjat med tecken i en dröm en intuitiv förnimmelse eller plötsligt varit ett faktum till synes utan förvarning eller förklaring. Ofta märkliga sammanträffanden som blivit meningsfulla och till glädje för flera när vi delat med oss av dem.

Är du beredd att se ännu fler vardagsmirakel i ditt liv? Läs boken och iaktta vad som sker. Du kan sannolikt våga lita mer på din intuition och agera mer spontant även på små signaler och göra det med ökad glädje och tillit istället för oro. Var beredd på att det kan gå fort nu.

Hela du är ett gudomligt mirakel och nu har vi dessutom råkat mötas här. Varmt välkommen!

Om författaren:

Maivor Stigengreen har efter många års verksamhet inom näringslivet tagit sin inre röst på allvar. Hon hoppade av den karriären redan i början av 80-talet för att ägna sig åt människors välbefinnande och inre utveckling. Inom det ayurvediska hälsosystemet är hon en av de nordiska pionjärerna och bl a författare till boken Skapa din egen hälsa med Ayur-Veda. Med den här boken tar hon ett nytt steg för att möta andra människor på annat sätt.

Läs mer om Stigengreen Maivor Slump Eller Mirakel – Syn…...


Sök bästa pris på Stigengreen Maivor Slump Eller Mirakel – Syn… hos: