Stiefvater Maggie Feber

Stiefvater Maggie Feber
Stiefvater Maggie Feber
Beskrivning av Stiefvater Maggie Feber

Efterlängtad uppföljare till kritikerrosade Frost!

Grace borde vara lycklig. Det har gått flera månader sedan de lyckades bota Sam och han har klarat sig genom hela vintern utan att förvandlas till varg. Så hon borde vara lycklig. Men det är hon inte. En våldsam feber rasar i hennes kropp och för var dag som går växer vargen inom henne sig allt starkare och hotar att ta över hennes kropp. Kommer hon att förvandlas när vintern kommer?

Samtidigt dras Isabel som redan har förlorat sin bror till vargarna obönhörligt till flockens senaste medlem den farligt sexige Cole. Men Cole är inte att lita på. Han kämpar för att förbli varg för att glömma sitt förflutna. Ett förflutet som kan innebära slutet för vargarna i Mercy Falls …

Maggie Stiefvater har i Feber lyckats skapa samma sensuella och fängslande berättelse som i Frost. Lägg därtill ett slut som får läsaren att längta efter del tre.

BIOGRAFI

Maggie Stiefvater bor i Virginia tillsammans med sin man och deras två barn. Förutom att skriva böcker tycker hon om att teckna och hon är dessutom mycket musikalisk och spelar flera instrument.

Fritt översatt från Maggies sida:

Alla mina livsavgörande beslut har tagits med tanke på min oförmåga att förvärvsarbeta. Tala med sig själv sitta o stirra rakt fram eller komma till jobbet i pyjamas är inga bra kvalifikationer när man jobbar som servitris kalligrafri instruktör eller redaktör (jag har gjort det) men de är mycket bra kvalifikationer för en författare musiker och konstnär. (Jag har försörjt mig som detta i omgångar sedan jag var 22 år).
Numera lever jag ett excentriskt liv mitt i ingenstans Virginia USA med min charmigt rättskaffens man två små barn två neurotiska hundar en kriminellt galen katt och en Camaro av årsmodell 1973 vid namn Loki.
Jag är en ivrig läsare en prisvinnande konstnär jag spelar flera instrument såsom keltisk harpa piano och säckpipa. Jag är dessutom en partyminglare på hög nivå.

Läs mer om Stiefvater Maggie Feber...


Sök bästa pris på Stiefvater Maggie Feber hos: