Spole Ann- Catrin Espresso Hemma – På Riktigt

Spole Ann- Catrin Espresso Hemma – På Riktigt
Spole Ann- Catrin Espresso Hemma – På Riktigt
Beskrivning av Spole Ann- Catrin Espresso Hemma – På Riktigt

Alltfler går över till espresso njuter den ren eller mixad till någon variant med espresson som grund. För många är det en passion.

Med ledning av Espresso hemma på riktigt kan du själv göra en espresso lika god som en riktig barista gör den avnjuta den exakt när du vill och den kostar inte skjortan.
Inget är svårt bara man vet hur man gör. Följer du de tydliga och detaljerade anvisningarna i Espresso hemma kommer du garanterat att lyckas.

Boken vänder sig till alla som vill börja göra sig egen espresso men även till de mer erfarna som redan brygger sin espresso och som vill förbättra och förfina sina kunskaper samt även till dem som blivit lite nördiga och söker efter runtikringfrågor och baristadetaljer. Författarna delar frikostigt med sig av användbara yrkeskunskaper inifrån branschen.

Så här mycket kaffeinformation finns inte samlat någon annanstans:
Detaljerade anvisningar om bryggprocessen.
Självklart massor av recept
Utförliga kapitel om rostning malning dosering och förvaring.
Om kaffets kropp vad är det egentligen?
Mjölkskumning – inget skumt med det.
Beskrivning av kaffeländer och kaffesorter.
Kaffets botanik.
Koffeinets fysiska och psykiska verkningar.
Kaffets tidiga historia – myter och verklighet.

Författarna som kunnigt och inspirerande guidar läsaren in i en fascinerande värld är Ann-Catrin Spole och janne bonin. Ann-Catrin Spole har tidigare skrivit Var ska vi fika och Stockholms bästa kaféer chocolaterier och tesalonger. janne bonin är barista konsult och utbildare med femton års erfarenhet av hantverket. Han har varit ordförande för SCAE Sverige (Speciality Coffee Association of Europe) och domare i Barista Cup. Avsnitten om kaffets botanik och historia är granskade av Inga Hedberg doc. seniorforskare i botanik och avsnittet om koffeinets fysiska och psykiska verkningar av Bertil Fredholm professor i farmakologi.

Läs mer om Spole Ann- Catrin Espresso Hemma – På Riktigt...


Sök bästa pris på Spole Ann- Catrin Espresso Hemma – På Riktigt hos: