Söderpalm Max Passiv Inkomst? Ja Tack! – Hur…

Söderpalm Max Passiv Inkomst? Ja Tack! – Hur…
Söderpalm Max Passiv Inkomst? Ja Tack! – Hur…
Beskrivning av Söderpalm Max Passiv Inkomst? Ja Tack! – Hur…

Tänk om du kunde slippa oroa dig för pengar? Och istället kunde skaffa dig en passiv inkomst som över tid hjälpte dig att bli eko­nomiskt fri?

Vad skulle du göra då? Kanske du skulle vilja ha mer tid för din familj och det du vill göra istället för det som chefen och banken vill?

Om du tycker det låter intressant så är det här en bok för dig. Det bästa är att det kan bli möjligt oavsett hur din ekonomi ser ut idag. Genom att investera din tid i nätverksförsäljning och bygga upp en stabil organisation kan du skapa förutsättningarna för att du ska bli ekonomiskt fri.

Om du samtidigt följer bokens 11-punktsplan för att bygga upp din egen förmögenhet kan du på bara två år skapa två stabila intäktsströmmar.

Tänk att få betalt varje månad utan att ge bort alla arbetstimmar eller att vara i en situation där du visste att det oavsett vad du gjorde alltid kom in tillräckligt med pengar. Följer du råden i Passiv Inkomst? Ja tack! kan det bli din verklighet.

Författaren har själv gjort resan från ett liv med vanlig månadslön till ett liv med passiv inkomst och delar i denna bok med sig av sina bästa tips för att du ska lyckas. Så att du får kunskap om alla prövningar du kommer utsättas för och kan styra undan i god tid. Så att din resa över bron som går från det vanliga livet över till ditt liv som ekonomi- skt fri kan gå så smidigt som möjligt.

Max Söderpalm är företagsledare stjärnsäljare och en flitigt anlitad föreläsare. Passiv Inkomst? Ja tack! är hans tionde bok om försäljning och framgång.

Max tidigare böcker och ljudböcker har sålts i mer än 100 000 exemplar. Till exempel: Våga sälja hälsa 30 sätt att göra affär och Den rätta gnistan.

Läs mer om Söderpalm Max Passiv Inkomst? Ja Tack! – Hur…...


Sök bästa pris på Söderpalm Max Passiv Inkomst? Ja Tack! – Hur… hos: