Småstadshjärtan – Unga Röster Om Livet

Småstadshjärtan – Unga Röster Om Livet
Småstadshjärtan – Unga Röster Om Livet
Beskrivning av Småstadshjärtan – Unga Röster Om Livet

Småstadshjärtan ett projekt med Ismael Ataria som projektledare har under tre år arbetat med ungdomars egna upplevelser av att bo på landsbygden deras omgivning och liv. Målet var att skapa en bok och en CD där unga poeter författare band och artister från Hagfors skrivit eller sjungit in sina texter på temat att bo i en småstad. Resultatet har blivit boken och CDn Småstadshjärtan unga röster om livet.
Staden heter alltså Hagfors och ligger i Värmland en bruksort bland andra i vårt avlånga land. I denna antologi skildrar ungdomarna sina liv och drömmar uttryckta på deras eget sätt i både dikter bilder och sånger.

Småstadshjärtan är en bok som i ord ton och bild handlar om hur det är att vara ett bultande hjärta bosatt på en liten ort med alla de komplikationer det innebär. Hur det är att vara en ung människa full av kärlek sårbarhet bräcklighet lycka olycka längtan eufori ilska desperation och drömmar.
Småstadshjärtan är en första-hjälpen-låda till andra ungdomar runtom i Sveriges småstäder. Till alla dem som känner att lusten till något annat till att fly bort till något större väger så mycket tyngre än lusten att stanna. Småstadshjärtan är en bok och en CD där vi genom ungdomarnas dikter och låtar får följa med ut på en omtumlande resa en stig som leder in i dessa känslornas svindlande land.
Småstadshjärtan ger den osminkade och verkliga bilden av hur livet på landsbygden är. Hur komplicerat skört och samtidigt starkt och vacker allt kan te sig. Det är en antologi av unga för unga och kanske alla dem som aldrig glömt hur hårt ett hjärta faktiskt kan slå.

www.smastadshjartan.se

Läs mer om Småstadshjärtan – Unga Röster Om Livet...


Sök bästa pris på Småstadshjärtan – Unga Röster Om Livet hos: