Slaughter Karin Triptyk

Slaughter Karin Triptyk
Slaughter Karin Triptyk
Beskrivning av Slaughter Karin Triptyk

I Atlanta dör kvinnor för en kallhamrad mördares hand och han signerar sina dåd med en grotesk stympning. Bevisen han lämnar efter sig är tillräckliga för att ge bränsle åt en frenetisk polisjakt och poliskommissarie Michael Ormewood kallas till en mordplats i de illa beryktade Grady Homes i Atlanta och står inför ett av de mest brutala morden i sin karriär.

Aleesha Monroe har hittats i en trappa badande i sitt eget blod. När det uppdagas att mordet bara är ett i en serie liknande attacker kallas Georgia Bureau of Investigation in och Ormewood tvingas arbeta tillsammans med specialagent Will Trent en man han instinktivt ogillar. Men bara ett dygn senare exploderar det våld Ormewood ser omkring sig dagligen på hans egen bakgård. Och det verkar som om mysteriet bakom Monroes död är ofrånkomligt sammanflätat med ett förflutet som vägrar att bli bortglömtUtan tvekan en skicklig fängslande och komplex historia med bladvändarmakt i massor.

Daily ExpressKarin Slaughter är bästsäljande författare till en lång rad böcker. Hon är också redaktör för Like a Charm ett samarbete mellan brittiska och amerikanska kriminallitteraturförfattare. Hon bor i Atlanta. www.karinslaughter.com

Läs mer om Slaughter Karin Triptyk...


Sök bästa pris på Slaughter Karin Triptyk hos: