Skåhlberg Anette Göm Enya

Skåhlberg Anette Göm Enya
Skåhlberg Anette Göm Enya
Beskrivning av Skåhlberg Anette Göm Enya

Ellas halsband är borta! Hennes finaste som hon haft sen hon var baby. Aldrig mer tänker hon bli glad utan smycket. Anton och Adam sätter upp lappar överallt och utlovar hittelön. En man hör av sig! Han har hittat en flicka med halsbandet. Ella blir överlycklig när hon får tillbaka sitt smycke. Men full med dåligt samvete när hon hittar sitt eget under kudden. Hon TOG från någon annan!

Mitt i natten ger hon sig ut för att hitta flickan och lämna tillbaka halsbandet. Ella blir först rädd för flickan som pratar på ett annat språk men förstår snart att det är hennes storasyster Enya. Hennes egen syster Enya! Som tagit sig hundratals mil över bergen för att komma till henne. Men varför vill någon att Enya ska skickas tillbaka till landet hon kommer ifrån? Ella måste rädda henne. Ella måste gömma Enya

Att läsa själv! Det här är den fristående fortsättningen på Vem kan älska Ella? Precis som i den första boken är det här ett längre stycke text på varje uppslag som läses högt samt ett kortare på tre rader som barnen kan läsa själva.

Göm Enya är uppföljaren till Vem kan älska Ella? andra delen i Ellatrilogin och den nionde boken ut från Sagolikt Bokförlag av författaren Anette Skåhlberg och illustratören Katarina Dahlquist.
Tryckt med FSC-certifikat för minskad klimatpåverkan.

Sagt om Göm Enya:

Det är en stark berättelse om utanförskap och hur viktigt det är att ha trygghet att ha någon som bryr sig. /…/ En mycket bra bok. Den skapar bra förutsättningar för samtal om utanförskap främlingsfientlighet ensamkommande barn uteliggare och ensamhet men också om kärlek ärlighet och hur man kan hjälpa varandra. /Bokmalen

Göm Enya är en otroligt fin berättelse! /Bookis

Läs mer om Skåhlberg Anette Göm Enya...


Sök bästa pris på Skåhlberg Anette Göm Enya hos: