Sjögren Annika Som Glöd Blir Till Aska

Sjögren Annika Som Glöd Blir Till Aska
Sjögren Annika Som Glöd Blir Till Aska
Beskrivning av Sjögren Annika Som Glöd Blir Till Aska

Sonja Walter slår sin man. Ingen av dem som känner det välanpassade medelklassparet skulle tro det men så är det.
Staffan Walter har dragit sig tillbaka från allt. Han sitter mest tyst med sina historiska böcker och Sonja känner en växande desperation över denna stumhet och till slut när hon inte får någon respons ger hon sig på honom. Mannen försvarar sig inte men han känner sig förödmjukad och blir allt mer hatisk. Han drömmer om att Sonja ska dö. Livet skulle bli mycket enklare då. Sina fantasier skriver han ner i sin svarta bok den som Sonja tror är ett manuskript till en historisk roman.
Så en dag inträffar något som alltför väl stämmer med Staffans fantasier.
Staffan är chockad och förvirrad. Han får svårt att besvara de allt mer närgångna frågor som polisen ställer. Dessutom dyker en f.d. väninna till Sonja upp och erbjuder honom sin hjälp. Han förstår inte vad hon är ute efter. Och han vet inte heller att hon har skaffat en egen nyckel till villan. Att hon kan ta sig in när han inte är hemma och läsa det som inte är avsett för utomstående.
Som glöd blir till aska är en gastkramande psykologisk thriller om rädsla skuld och bitterhet bakom välputsade villafasader. Om hur ett till synes oskyldigt hemlighetsmakeri kan förvandlas till en mardröm.

Läs mer om Sjögren Annika Som Glöd Blir Till Aska...


Sök bästa pris på Sjögren Annika Som Glöd Blir Till Aska hos: