Sjöberg Thomas Porrkungen – Den Osannolika H…

Sjöberg Thomas Porrkungen – Den Osannolika H…
Sjöberg Thomas Porrkungen – Den Osannolika H…
Beskrivning av Sjöberg Thomas Porrkungen – Den Osannolika H…

Vi svenskar talar med stolthet om våra stora multinationella företag. Volvo Ericsson och Ikea har gjort Sverige känt och respekterat i den globala ekonomin. Om ett av dessa stora företag talar vi inte lika gärna trots att det är världsledande i sin bransch trots miljontals nöjda kunder och trots att det är extremt lönsamt porrimperiet Private.
Berth Milton senior skapade i mitten av sextiotalet det mest kända varumärket i branschens historia. 1990 tog hans son Berth Milton junior över och utvecklade med exempellös framgång det lilla familjeföretaget till en börsnoterad internationell koncern. Med hjälp av kändisar banker revisorer finansmän och mediehus gav han porren ett respektabelt ansikte.
Men historien om den högt värderade aktien handlar också om en kamp utan nåd mellan far och son om utpressning infekterade rättstvister kriminella mc-gäng skatteflykt och om den utstuderade rekryteringen av unga modeller.
Thomas Sjöbergs bok om de svenska porrkungarna skildrar en av de mest kontroversiella företeelserna i vår samtid.

THOMAS SJÖBERG är journalist och författare. Han har under många år publicerat uppmärksammade personporträtt i tidningar som Café Scanorama Intrig och Nöjesguiden. Han har också skrivit en rad uppmärksammade böcker bland andra Ingvar Kamprad och hans Ikea och Barnflickan i Knutby.

Läs mer om Sjöberg Thomas Porrkungen – Den Osannolika H…...


Sök bästa pris på Sjöberg Thomas Porrkungen – Den Osannolika H… hos: