Sigfridsson Ingrid Varför Vill Du Inte Ha Mig?

Sigfridsson Ingrid Varför Vill Du Inte Ha Mig?
Sigfridsson Ingrid Varför Vill Du Inte Ha Mig?
Beskrivning av Sigfridsson Ingrid Varför Vill Du Inte Ha Mig?

Varför förstod han aldrig vad som var på gång?
Tom Uggla framgångsrik ägare till en reklambyrå blir utan förvarning lämnad av sin fru Martina efter femton års äktenskap. Han förstår ingenting trodde att de hade det bra.
Vi får följa Tom i hans våndor och mer eller mindre framgångsrika kamp för att skapa en ny tillvaro för sig själv och sina två barn. Oväntat blir Martinas svek till ett startskott för Tom att konfronteras med sig själv sin bakgrund och de hemligheter som döljer sig där.
Ingrid Sigfridsson har skrivit en aktuell roman med hög igenkänningsfaktor. Den håller en humoristisk ton samtidigt som den på djupet berör allvarliga frågor och framför allt ser en separation ur mannens perspektiv.
Varför vill du inte ha mig? började jag skriva mitt under min egen 40-årskris som bland annat tog sig uttryck i att jag började springa hysteriskt. Varje söndagmorgon sprang jag med några mycket goda manliga vänner vars fruar alla hade valt att gå. De började fråga ut mig. Varför hade de inte förstått att någonting var på gång?
Det var framför allt olikheterna i hur män och kvinnor tänker och resonerar som fascinerade mig och gav mig inspirationen till att skriva den här boken.

Ingrid Sigfridssons roman är välskriven och klart genomtänkt. Storyn bygger på ett mycket välbekant material. Det är hämtat från några hundra-tusen spruckna äktenskap [] Det är också en bok om mannen om mansrollen och om den frånvarande fadern [] männen trovärdigt skildrade och med klar sympati och fin karaktärsteckning är veka ängsliga och sårbara. Och männen har humor [] berättelsen är trevlig och spännande framför allt i slutet när nya och oväntade komplikationer tillstöter och Tom får bli den riktiga och närvarande pappa han själv saknat hela sitt liv. Anders Hjertén Värmlands Folkblad

Läs mer om Sigfridsson Ingrid Varför Vill Du Inte Ha Mig?...


Sök bästa pris på Sigfridsson Ingrid Varför Vill Du Inte Ha Mig? hos: