Seniorer På Gång

Seniorer På Gång
Seniorer På Gång
Beskrivning av Seniorer På Gång

Vad är det som gör att människor dras till varandra trots sina olikheter? Och vilka blir konsekvenserna när någon inte har förmågan att urskilja ironin i andras uttalanden?

Inte för att jag behöver lära mig hur man gör för att springa. Det är väl bara att slänga fram det ena benet framför det andra så att man ibland är i luften. Är du här för att lära dig att springa ? skrattade Bodil och vände sig mot Terje.

Terje och Bodil är två av deltagarna som träffas på en träningsresa i Portugal samtidigt som det förbereds en vandring bland de norrländska myggen på fjällvidderna.

En underhållande relationsroman med träffsäker dialog och en rapp humor där en uppländsk lada får en central roll.

Detta är andra boken i bokserien Äntligen Senior skriven av ångermanlänningen Staffan Öberg som själv har vandrat såväl i Nepal som i de svenska fjällen.

Staffan Öberg har en förmåga att skapa dramatiska scener med driv och träffsäkra repliker samt att lyfta fram ensamhetskänslan på ett annorlunda och skickligt sätt. Stundtals kan jag knappt sluta skratta och emellanåt infinner sig en nyfikenhet om vart berättelsen är på väg.
Petra Dessmark Discemus Förlag

Läs mer om Seniorer På Gång...


Sök bästa pris på Seniorer På Gång hos: