Selander Josephine Yoga Från Insidan

Selander Josephine Yoga Från Insidan
Selander Josephine Yoga Från Insidan
Beskrivning av Selander Josephine Yoga Från Insidan

Ny bok för yogaälskare om yogans rörelselära!

Nu kommer äntligen en bok för yogaälskare och träningsintresserade om vad som händer i kroppen när du yogar.
Yoga från insidan förklarar på ett lättillgängligt sätt med hjälp av pedagogiska övningar och en genomgång av relevanta muskler och leder hur rörelseläran bakom yogans positioner fungerar.
God hållning medveten andning och personlig kroppskännedom är alla viktiga ingredienser i yoga. Läs här vad du behöver veta för att din yoga ska bli hälsosam och skonsam.

Författaren Josephine Selander utvecklar i boken de tankar om biomekanik (rörelselära) som ligger bakom hennes egen yogaform viryayoga som hon har utarbetat tillsammans med naprapaten Malin Flinck.
Bokens andra del presenterar dessutom viryayogans steg 3 och alla de asanor (rörelser och positioner) som hör till det steget.
Viryayoga grundar sig i hathayoga och är en dynamisk yogaform med fokus på rörelselära. I systematiskt komponerade yogaserier erbjuds en tuff och rolig yogaträning som gör dig stark och full av energi.

Om författaren
Författaren Josephine Selander har skapat viryayoga. Som yogalärare är hon varmt uppskattad för sin avspända vardagsnära pedagogik och sitt direkta tydliga tilltal.
Hon är utbildad i anusarayoga och ashtangayoga i USA och är yogalärare inom The Yoga Alliance.

Läs mer om Selander Josephine Yoga Från Insidan...


Sök bästa pris på Selander Josephine Yoga Från Insidan hos: