Schreiner Benito Julia35 Vandringsturer På …

Schreiner Benito Julia35 Vandringsturer På …
Schreiner Benito Julia35 Vandringsturer På …
Beskrivning av Schreiner Benito Julia35 Vandringsturer På …

Kreta – en ö som gjord för vandring!

Nästan 200 000 svenskar besöker Kreta varje år. Dessutom ökar intresset för friluftsliv hälsa djur och natur rent allmänt. Allt fler svenskar passar därför på att vara aktiva någon eller några dagar på sin solsemester. Här passar en vandring på några timmar eller kanske upp till en hel del dag in mycket väl och på Kreta är möjligheterna till lagom långa och lagom ansträngande vandringar mycket goda!

Boken beskriver 35 vandringsturer utspridda över hela den grekiska ön. Författaren har bott på Kreta och inviger läsaren i lokala hemligheter: de spännande topparna de ensliga stränderna de vackra ravinerna och de oförglömliga tavernorna. Kreta är en historisk skattkammare. Öns historia får en levande beskrivning av Johan Schreiner professor i antikens historia. Boken är rikt illustrerad med kartor och egna bilder.

Julia Schreiner Benito är journalist. Hon har sitt andra hem i Grekland och talar grekiska. 2001 flyttade hon tillsammans med sina barn och sin man José Benito till Kreta för att rusta upp en gammal ruin. Ruinen blev verkligen beboelig och dessutom upptäckte familjen att ön är ett perfekt vandringsområde. José är hantverkare och hobbyfotograf och har tagit samtliga bilder i boken.

Läs mer om Schreiner Benito Julia35 Vandringsturer På …...


Sök bästa pris på Schreiner Benito Julia35 Vandringsturer På … hos: