Schenström Ola Mindful Yoga

Schenström Ola Mindful Yoga
Schenström Ola Mindful Yoga
Beskrivning av Schenström Ola Mindful Yoga

Mindful yoga består av två CD-skivor. Med mindfulness kan du öka din förmåga att göra det bästa av varje situation. Du minskar ditt automatiserade sätt att reagera och ökar din valfrihet och flexibilitet. Din stress minskar och din förmåga att såväl möta svårigheter som att njuta ökar.
Mindful yoga är en viktig del av mindfulnessträningen. I Mindful yoga är rörelserna och ställningarna enkla och lätta att utföra. De är ursprungligen utvalda för att passa kroniskt sjuka med besvär från bland annat muskler och leder.

Med dubbelcd´n följer en övningsbok med alla rörelser för varje cd-spår illustrerade i färg. Syftet med det är göra det enkelt för den som är nybörjare.

Du kan använda Mindful yoga för att exempelvis:

Minska din stress

Slappna av

Få ny energi

Lära dig lyssna till din kropps signaler

Lära dig förhålla dig till obehag

Något annat

Du kan välja längd på övningarna. Och du kan på de längsta spåren välja mellan stående/sittande och liggande mindful yoga.

Träningsråd:

Följ instruktionerna så noga och så gott du kan – ögonblick för ögonblick. Förvänta dig inget särskilt se vad du upptäcker!

Innehåll:

CD 1.

1. Introduktion 2.19

2. Mindful yoga 11.53

3. Mindful yoga 22.16

4. Mindful yoga – stående och sittande 43.02

CD 2.

1. Introduktion 4.07

2. Mindful yoga – liggande 44.10

Ola Schenström är läkare sedan mer än 30 år och idag den ende läkaren i Sverige som enbart arbetar med mindfulness. Utbildad av bland andra Jon Kabat-Zinn och författare till boken Mindfulness i vardagen (Viva).

Läs mer om Schenström Ola Mindful Yoga...


Sök bästa pris på Schenström Ola Mindful Yoga hos: