Schein Desirée A. Från En Säker Källa… San…

Schein Desirée A. Från En Säker Källa… San…
Schein Desirée A. Från En Säker Källa… San…
Beskrivning av Schein Desirée A. Från En Säker Källa… San…

I boken Från en säker källa … totalsågar [Harrison och Schein] den första skvallerboken och hävdar tämligen övertygande att beläggen för kungens påstådda nattklubbsbesök spricker vid närmare granskning.
Jan Guillou Aftonbladet

På punkt efter punkt tillbakavisar Harrison anklagelserna mot kungen i ’Den motvillige monarken’. Det här görs genom att källornas trovärdighet underkänns fel och slarv i författarnas arbete avslöjas också … Kungen har kort sagt aldrig varit någon säkerhetsrisk.
Folkbladet

Källgranskningen gör tydligt att kungens närvaro på Mille Markovics Club Power på porrklubb i Atlanta och på dito ställe i Bratislava inte kan bevisas på det sätt som gjordes i Den motvillige monarken.
Aftonbladet

Hösten 2010 slog boken Carl XVI Gustaf: Den motvillige monarken ner som en bomb i den svenska offentligheten och orsakade en kraftig mediestorm. I boken anklagades kungen bland annat för att ha utgjort en säkerhetsrisk för Sverige då han påstods ha besökt svartklubbar och rört sig i kriminella kretsar en allvarlig anklagelse att rikta mot en statschef.

Vilka bevis hade författarna för sina påståenden? Hur trovärdiga var uppgifterna som blixtsnabbt fick spridning såväl inom som utanför landets gränser och som fick stora konsekvenser både för enskilda individer och för bilden av Sverige?

Från en säker källa är en granskning av Den motvillige monarken dess tillkomst och de skandaler som följde i dess kölvatten. Den ger också en analys av den kultur som gav skandalerna utrymme av mekanismerna bakom dem och av en förändrad kungaroll.

Granskningen uppenbarar en härva av manipulerade bevis rena lögner och ytterst tveksamma metoder. Påstådda sanningar ställs i ett helt nytt ljus.

Läs mer om Schein Desirée A. Från En Säker Källa… San…...


Sök bästa pris på Schein Desirée A. Från En Säker Källa… San… hos: