Scheele Elling Louise Flirt Med Livet

Scheele Elling Louise Flirt Med Livet
Scheele Elling Louise Flirt Med Livet
Beskrivning av Scheele Elling Louise Flirt Med Livet

[flirt]: att våga beröra någon lätt med lust

Är det bara okej att flirta på små uteserveringar i Paris?
Handlar flirt enbart om sex och otrohet?
Finns det hopplösa fall personer som aldrig kan lära sig flirta?

NEJ självklart inte!

Vi är alla flirtare och vi kan alla bli bättre på att flirta. Denna bok putsar bort flirtandets lite skamfilade rykte och placerar den på hedersplatsen för oumbärliga sociala färdigheter. Duktiga flirtare får det de önskar sig och är framgångsrika. Titta bara på Barack Obama. Lär dig att flirta i mataffärens frysdisk på cykelvägen vid rödljusen och på arbetet. Genom att flirta oftare och med mer glädje kan du vinna ett nytt jobb ny partner eller ny lägenhet. Dessutom bejakar flirten din inre eld. Om din livsgnista lyser som en trött ficklampa får du här svaret på hur du får den att lysa som ett nyputsat fyrtorn.

Flirten är ett livselixir fullständigt gratis och helt ekologiskt. Bli din egen flirtexpert när coach Louise Scheele Elling och filosof Lars Henrik Ylander tar dig genom flirtens leende universum. Flirta med livet är din guide till ditt inre guld din vackraste tillgång och grunden till vardagslycka. Lär dig hur du flirtar dig fram till den bästa versionen av dig själv. Flirta för fred för förälskelse eller bara för en festligare vardag.

Flirta med livet! Det är en kärleksfull uppmaning.

Louise Scheele Elling: har en dansk kandidatexamen i kommunikation med förmedling som huvudämne. Kommunikationsrådgivare och teamcoach.

Lars Henrik Ylander: har en dansk magisterexamen i filosofi och franska. Kommunikationsrådgivare och kunskapsförmedlare.

Två hjärnor som drar åt olika håll men som när de möts på mitten blir en fantastisk kombination.

En bok som berör. Flirt med livet är lätt som en fjäder och med lust ger den läsaren kunskap inspiration och goda råd om ur man får mer ut av livet.
En flirt som varar – länge!

Läs mer om Scheele Elling Louise Flirt Med Livet...


Sök bästa pris på Scheele Elling Louise Flirt Med Livet hos: